VANAF 6 JULI TOT EN MET 31 JULI 2016
AANBIEDING 6 HALEN = 5 BETALEN
De computer kan dit niet zelf uitrekenen, dus bestel gewoon 6 zakjes en Wilma stuurt u een mail terug met het juiste bedrag.
De webwinkel stuurt u dus automatisch uw bestelling terug, daar staat het 6e zakje dus nog gewoon met de prijs.
Vandaar dat u nog een extra mail terug krijgt.


100% Wol
Vergelijkbaar met de wonderwol, maar dan van een betere kwaliteit.
Dit vlies is gemaakt van de Merinosschapen uit Zuid Afrika en wordt in Duitsland verwerkt volgens de laatste milieu eisen Ökotex Standaard 100
Geschikt voor nat en droogvilten
De kleuren kunnen iets afwijken.

informatie van de leverancier:

De wol van onze Merinovlies afkomstig uit Zuid-Afrika, dit in verband met richtlijnen van de dierenbescherming. De wol uit Zuid-Afrika , Kaap de Goede Hoop ' wordt ook wel  aangeduid als KAAPWOL.
Gedurende een aantal industriële processen waarbij het wassen van wol op de eerste plaats komt, wordt de wol van het schaap Merino verwerkt tot een hoge kwaliteit.
Door het kaarden en kammen creëert men praktisch plant-resten-vrij product, die we vervolgens kunnen kleuren.
Kleuren zijn onze specialiteit
Wij besteden veel aandacht aan ons kleurenschema. In overleg is en met suggesties van onze klanten is ons kleurenpalet ontstaan.
Van elke kleur zijn de kleurspecificaties opgemaakt, zodat we de kleuren volgens de richtlijnen van Ökotes Standard 100 (vrij van zware metalen) met een hoge reproduceerbaarheid kunnen maken. Het Merinovlies is ofwel geverfd in wolwit / parelwit  of gebleekt wit (sneeuwklokjeswit) of homogeen in 64 tinten. (dit is inclusief de 7 nieuwe kleuren die beschikbaar vanaf de herfst 2014 )geleverd.
Verwerking Tip bij het nat vilten ?
In zeldzame gevallen kunnen de kleuren doorlopen. Wanneer lichte en donkere kleuren doorelkaar worden gebruikt.
Dit is volkomen normaal, bijvoorbeeld de witte was of lichte kleuren worden ook niet samen met donker wasgoed in de wasmachine gewassen. Zelfs als de kleding niet meer nieuw is. Bij twijfel maak een poeflapje en was. Het is altijd nuttig, het werkstuk zo snel mogelijk worden maken.
Na het verven de wol, wordt het gekaard en ze in zeer dunnen lagen op elkaar gelegen. Deze lagen maken het mogelijk om er bij het verwerken, elke gewenste dikte te gebuiken.
Met een gehalte van 23 mic. is onze wol de wol wij uitstek voor uw natviltproject, maar ook voor de droge vilten de beste keuze.

Wilt u het eens zelf uitproberen voordat u het aanschaft, kom dan naar een van de beursen en neem deel aan een workshop.

1 2 3  
Weergave
Gekaard Merinovlies | 310 Rood
Euro 0.75
Gekaard Merinovlies | 514 Kiwi
Euro 0.75
Gekaard Merinovlies | 611 Creme
Euro 0.75
1 2 3