Rotterdam maart 2020
2de editie
logowebsite 2017 nieuwsbrief
1175 Pasen midden
Nu eens een nieuwsbrief zonder nieuwe artikelen. De lente is begonnen en u heeft al gelezen in de vorige twee nieuwsbrieven welke nieuwe pakketjes er binnen zijn gekomen. Maar hieronder vindt u nieuws over de nieuwe mogelijkheid om met een creditkaart te betalen.

betalen met een Creditkaart

logo visa master maestro en v pay
Vanaf nu is het ook mogelijk om met uw creditkaart te betalen.
Onze website ondersteunt de volgende creditkaarten

Visa - MasterCard - Maestro - V-Pay

Bij een bestelling vanaf € 25 euro is het mogelijk om via de creditkaart te betalen. De kosten van een betaling met een creditkaart zijn voor ons hoger dan die via een normale overschrijving. De kosten die wij moeten betalen berekenen wij niet aan u door. U betaalt dus niets extra’s als u ervoor kiest om met uw creditkaart te betalen!

U geniet natuurlijk wel van de voordelen van de creditkaart. Zo is uw aankoop verzekerd als uw bestelling beschadigd binnenkomt en kunt u zelf kiezen wanneer u betaald.

Verder blijkt dat niet elke buitenlandse bank een vergelijkbare mogelijkheid heeft als iDEAL in Nederland. Onze website ondersteunt maar een aantal betaalapps vanuit België en één uit Duitsland. Vandaar dat wij op verzoek van een aantal vaste klanten de creditkaart hebben opgenomen als betaalmogelijkheid.
bancontact
logo_kbccbc-1
logo_belfius
logo_giropay
logo_ing
ideal

iDEAL en anders betaal mogelijkheden

U kunt natuurlijk nog gewoon via iDEAL, Bancontact, Belfius, KCB, ING Home’Pay en Giropay blijven betalen.

Heeft u geen haast? Kies dan voor de optie 'MAAK ZELF HET BEDRAG OVER'. U krijgt dan na u bestelling een bericht van ons met wat de verzendkosten zijn en of alles op voorraad is. Het juiste bedrag wordt u dan via de email doorgegeven en u kunt het bedrag overmaken via uw bank. In Nederland is het soms dezelfde dag of een dag later bij ons binnen. Vanuit buiten Nederland kan het wel een aantal dagen duren voordat uw betaling binnen is en wij uw pakketje dan kunnen opsturen.

Algemene voorwaarde en privacyverklaring
Door de gratis verzendkosten vanaf een bestelling van € 50,00 en het opnemen van de mogelijkheid van de creditkaart betalingen zijn onze algemene voorwaarde en de privacyverklaring iets aangepast. U vindt ze boven aan de website en onder in staat ook de privacyverklaring. De volledige tekst vindt u hieronder.
1175 Pasen
1177 Het is lente met bloesem

Privacyverklaring

Privacyverklaring Atelier Wilma Creatief Deze Privacyverklaring informeert u over het beleid dat Atelier Wilma Creatief hanteert en hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die door ons worden verzameld, verwerkt, bewaard en opgeslagen, het gebruik en de openbaarmaking van de persoonsgegevens die wij verwerken. Atelier Wilma Creatief levert aan consumenten en wederverkopers. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om …
Read more

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Hoewel wij ernaar streven om de pakketjes en materialen ruime voorraad te hebben, kan het voorkomen dat een bepaald artikel tijdelijk niet voorradig is. In dat geval zullen we u hierover informeren en aangeven wanneer het artikel weer leverbaar is. Prijzen in de meest recente prijslijst van Atelier Wilma Creatief worden gehanteerd en zijn bindend. Atelier Wilma Creatief …
Read more
1174 Lente
1178 kippetjes
MailPoet