okt.'21
logowebsite 2017 nieuwsbrief
Tijdens de Hobby Salon in Kortrijk heeft de regionale TV zender Focus TV een mooie rapportage gemaakt over de beurs. Atelier Wilma Creatief en Wilma komen een aantal maal in beeld . Op de pagina van onze website "beurkalender" staat er een verwijzing naar.
hobby salon Hasselt 2021 2e
Kaartje kopen?
I
In de week laatste week van oktober staan wij op de KreaDoe
van 27 tot en met 31 oktober.
geopend van 9:30 tot 17:30 uur.
U vind ons op stand nummer B034 hal 7

LET op wij nemen op de KreaDoe niet al onze losse materialen mee, het vilt nemen wij wel mee en de naaldvilt materialen van Clover en de scharen. Maar voor de rest van de materialen is geen plek en door de te verwachte drukte ook niet mogelijk.
Komt u naar de KreaDoe en u heeft losse materialen nodig, mail ons dan voor maandag 26 oktober dan kunnen wij het nog inpakken en houden wij het apart voor u op de beurs.

Tijdens de beurs worden er geen pakketjes verzonden.

Als wij op de beurs staan zien wij wel uw bestelling binnen komen, maar is het niet mogelijk dat wij het opsturen. De dinsdag na de beurs worden de bestelling verzonden. U kunt natuurlijk ook een bestelling op de beurs afhalen.
augustus 2021 Atelier Pippilotta

Nieuwe pakketjes van Atelier Pippilota

Voor de KreaDoe hebben wij ook de laatste nieuwe pakketjes van Atelier Pippilota mee. Het is nog niet precies bekend wanneer ze op de website komen, dus houd de website in de gaten. Hierboven ziet u de pakketjes die verleden maand uitkwamen, maar er komen er dus nog 3 aan.
Een nieuw bessenkind pakket komt er aan, een mooie hanger met sterren en de wandelvriendjes komen er ook aan gelopen.

U kunt uw kaartje voor de KreaDoe ook online kopen, op onze website staat een link.
bessenkinderen1-650x433