maart/april 2022
logowebsite 2017 nieuwsbrief

In april is Atelier Wilma Creatief jarig. Vandaar dat wij vanaf vandaag en heel de maand april dit feest met u willen vieren.

Op al onze eigen pakketjes en de

scharen ontvangt u

15% korting.

De korting staat op de website bij het artikel. U ziet dus direct hoeveel korting u krijgt. Verder in deze nieuwsbrief de nieuw binnen gekomen pakketjes van Atelier Pippilotta.
voorjaar 2022

Nieuwe pakketjes van Atelier Pippilotta

Wandelvriendjes in de lente en zomer |Atelier Pippilotta

Wandelvriendjes in de lente en zomer |Atelier Pippilotta

De wandelvriendjes voor de herfst en winter waren een succes dus gaan ze nu wandelen in de lente en zomer. Ze staan er kleurrijk op en vermaken zich onderweg goed. In de lente redden ze een nest vol eieren en zit moeder vogel op de hand, in de zomer plukken ze bloemen en gaan ze vliegeren. Het pakket bevat materialen voor alle vier kinderen (8 cm).

12,10

Koop nu
406 wandelvriendjes-lente-en-zomer-650x433

Hertenfamilie |Atelier Pippilotta

405 Hertenfamilie-650x433
Hertenfamilie |Atelier Pippilotta

Dit is een tijdloos ontwerp van een hertenfamilie. Het hele jaar zullen ze op de seizoen tafel kunnen worden gezet. Vader is zonder gewei 10 cm hoog. Het patroon heeft Atelier Pippilotta  van Poppedijn in Delft overgenomen en in een nieuw jasje gestoken.

13,20

Koop nu

Meiboom |Atelier Pippilotta

Meiboom |Atelier Pippilotta

De meiboom is 26 cm hoog en bestaat uit een ronde houten voet met stok. De bloemenkrans is gemaakt om een houten ring en er zitten vier satijnen linten, een kraal en spijkertje om hem aan op te hangen. De dansende kinderen is een pakket dat er perfect bij past. Zo kunnen ze dansen om de meiboom.

11,00

Koop nu
407 meiboom-400x600

Dansende kinderen |Atelier Pippilotta

408 vier-dansende-kinderen-650x433
Dansende kinderen |Atelier Pippilotta

Twee jongens en twee meisjes in vrolijke kleuren kunnen dansen rond de meiboom (meiboom is een apart pakket). De meisjes hebben jurkjes en mutsjes versierd met zijdelinten en de jongens hebben tuinbroekjes aan. Ze zijn 11 cm groot en kunnen ook gebruikt worden voor het Sintjansfeest.

18,70

Koop nu

Agenda

Zwolle Handwerkbeurs Zwolle

12 t/m 15 mei 2022

Lentemarkt op de Rudolf Steinerschool in Rotterdam Prinsenland

zaterdag 11 juni 2022
Kraam
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet