september 2022
logowebsite 2017 nieuwsbrief

Nieuwe pakketjes van Atelier Pippilotta

Kabouter met Roodborstje | Atelier Pippilotta

Kabouter met Roodborstje| Atelier Pippilotta

Dit is een lief tafereel dat menigeen tot de verbeelding zal spreken. Het kaboutertje met flanellen puntmuts sprokkelt hout voor in zijn rugtas. Hij is bevriend met een nieuwsgierig roodborstje die hem telkens opzoekt. De kabouter is zonder puntmuts 10 cm hoog en het roodborstje is ongeveer 7 cm hoog en 12 cm lang. De takjes voor in de rugtas moet je zelf toevoegen maar wie weet wat je nog meer vindt tijdens het zoeken.

€13,20

Koop nu
411 Roodborst

Bijenkorf met twee kinderen en een zonnebloem

412 Bijenkorf
BIJENKORF MET TWEE KINDEREN EN EEN ZONNEBLOEM | Atelier Pippilotta
Een uitgebreid tafereel van een zomerse dag. Twee kinderen spelen rond een zonnebloem. De bijtjes zoemen in het rond en vliegen in en uit de rieten bijenkorf. De zonnebloem is 26 cm, de kinderen 12cm en de bijenkorf 4 cm. Het houten ondergrondje zit niet in het pakket.

18,15

Koop nu

Steker voor op de Grimm's jaarring

steker
PADDENSTOEL STEKER
Dit is de eerste steker voor op de Grimm’s jaarring. Als aanvulling op de cijfers, kaarsjes, prachtige houten stekers en vaasjes is dit vilten paddenstoeltje met kaboutertje gemaakt. De steel is gevuld met kleine steentjes en past perfect in de ring. Maar je kunt hem ook zonder de ring neerzetten. De paddenstoel met de kabouter is 10 cm.

7,70

Koop nu
413 Paddenstoel STEKER

Pompoen steker


POMPOEN STEKER
De pompoen is voorzien van een vilten steker en kan ook op de jaarring worden gezet. Mooi voor een verjaardag in de herfst maar ook voor het oogstfeest of gewoon omdat hij zo lief is. Je kunt de steker ook achterwege laten en hem zo neerzetten. De pompoen met zittend kaboutertje is 10 cm.

€ 7,70

414 Pompoen STEKER

Geen Hobby Salon meer!

Helaas gaat de Hobby Salon niet meer door. In april van dit jaar (2022) is de Hobby Salon failliet verklaard. De hoge rekeningen van de beurzen die niet zijn doorgegaan hebben ervoor gezocht dat de Hobby Salon er mee moest stoppen.

Op dit moment hebben wij nog geen vergelijkbare beurs in België gevonden, maar u bent van harte welkom op een van de beurzen in Nederland.

Agenda


Textiel Plus Festival
13 t/m 15 oktober 2022
Autotron Rosmalen

KreaDoe – Utrecht
26 oktober t/m 30 oktober 2022
20141005_100517
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet