Posted on Leave a comment

HardiCraft Haakpakketjes

HardiCraft Bestsellers

Wij hebben nu ook de haakpakketjes van HardCraft in de collectie

Met de haakpakketten van Hardicraft hoef je de deur niet meer uit! In een haakpakket zit alles wat je nodig hebt voor een prachtig resultaat. Van patroon, garen tot vulling alles wat je nodig hebt, vind je in het pakket. Het enige dat je nog nodig hebt is een haaknaald. Alle materialen zijn uiteraard van de beste kwaliteit. Door de stijlvolle verpakking zijn de sets ook heel geschikt als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf! Laat je verrassen door de haakpakketten van Hardicraft. De pakketjes zijn grotendeels gemaakt van Scheepjes katoen en worden in 4 talen beschreven, namelijk in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Haaknaald

Wij raden voor alle haakpakketten van Hardicraft haaknaald 2,5 aan. Alleen de pakketten met gemêleerd garen kunnen gehaakt worden met haaknaald 3,0. Voor een strakker (kleiner) resultaat kiest u een kleinere haaknaald.

Op onze website vind u per pakket de omschrijving, de inhoud van het pakket en of er nog een vergelijkbaar pakket is te koop. Een aantal beestjes zijn er in 2 gemaakt bijvoorbeeld Aapje Bryan en Aapje Nikkie (een jongen en een meisje). De pakketjes zijn zo groot dat ze niet in een brievenbus passen dus kies bij de verzending voor pakket post.

Hieronder een overzicht van de patronen, klik voor te betellen op het tabblad hardicraft

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.