Rendieren |Atelier Anke

24,10

Rendieren

Het pakket bevat alle materialen voor twee rendieren. Ook worden de verschillende mogelijkheden hoe het vachtje op te brengen beschreven zodat u zelf hierin een keuze kan maken.

Ook het mooie houten boompje zit in het pakket!!

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: plu 1653 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Rendieren |Atelier Anke

Rendieren

Het rendier is een hertachtige waarvan zowel de mannelijke als de vrouwelijke dieren een gewei dragen. Het is een grote grazer welke vooral leeft op de toendra. Rendieren eten vooral rendiermos, een korstmos bestaande uit een samenleving van schimmels en algen. Zelfs als de toendra bedekt is met sneeuw en ijs weten de rendieren dit sneeuw en ijs met hun hoeven te verwijderen, hierdoor komen ze alsnog bij het rendiermos om dit vervolgens op te grazen.
Rendieren komen voor in Alaska, Canada en de noordelijke staten van de Verenigde Staten. In Europa komen rendieren nog steeds in grote kuddes voor in de noordelijke delen van Scandinavië.

Het pakket bevat alle materialen voor twee rendieren. Ook worden de verschillende mogelijkheden hoe het vachtje op te brengen beschreven zodat de klant zelf hierin een keuze kan maken.
Ook het mooie houten boompje zit in het pakket!!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rendieren |Atelier Anke” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*