Futte Futte bal maker

9,50

Futte Futte bal maker is een handig hulpmiddel voor het maken van viltballen.  Via het gewicht weet u hoe groot de bal uiteindelijk wordt. U vult de houder met merinowol, goed uit elkaar geplozen en sluit de houder door de andere houder er op te doen. U slingert net zo lang door lauw/warm water waar wat zeep aan toegevoegd is tot dat de bal klaar is. Als de bal klaar is slingert u nog een aantal keer in een lege kom zodat het overtollige water er uit geslingerd wordt. Met de verkregen ballen kunt u allerlei leuke dingen maken, zoals beestjes, sierraden. Heeft u geen ideeeën koop dan de startersset. Daar krijgt u een boekje met voorbeelden bij.

Uitverkocht

Beschrijving

Futte Futte bal maker

Futte Futte bal maker is een handig hulpmiddel voor het maken van viltballen.  Via het gewicht weet u hoe groot de bal uiteindelijk wordt. U vult de houder met merinowol, goed uit elkaar geplozen en sluit de houder door de andere houder er op te doen. U slingert net zo lang door lauw/warm water waar wat zeep aan toegevoegd is tot dat de bal klaar is. Als de bal klaar is slingert u nog een aantal keer in een lege kom zodat het overtollige water er uit geslingerd wordt.  Met de verkregen ballen kunt u allerlei leuke dingen maken, zoals beestjes, sierraden. Heeft u geen ideeeën koop dan de startersset. Daar krijgt u een boekje met voorbeelden bij.

De zeep die wij gebruiken komt van Hamanaka zelf en hebbe zij speciaal ontwikkeld voor het vilten. De zeep vilt het wol snel en goed zonder al te veel te schuimen.

Inhoud:

Houder in twee delen en maatschepje voor de zeep.

Nog nodig

Wol om mee te vilten, warm/lauw water en een teiltje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Futte Futte bal maker” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Andere suggesties…