Groothandel

Groothandel

Welkom bij de groothandel van Atelier Wilma Creatief voor wederverkopers. Op deze website vindt u alle zelfmaakpakketjes van Atelier Wilma Creatief en een aantal losse materialen die wij aanbevelen voor het maken van onze pakketjes. De prijzen die u ziet staan als u bent ingelogd zijn de inkoopprijzen inclusief BTW.
Als u inlogt als winkelier vanuit het buitenland ziet u de inkoopprijs zonder BTW. Op onze webshop zonder in te loggen ziet u de adviesverkoopprijzen voor de consument.

Nog geen inlogcode, mail dan naar info@atelierwilmacreatief.nl

Producten voor wederverkopers

Wilma van Oostenbrugge uit Rotterdam ontwerpt zelfmaakpakketten van vilt voor de seizoentafel. Ieder handwerkpakketje bevat een duidelijke en simpele omschrijving en bevat alle benodigde materialen, zodat uw klanten alles in huis hebben om het seizoentafelartikel zelf te kunnen maken. Natuurlijk kunt u ook voor een aantal losse materialen bij ons terecht. Dit zijn materialen die wij u en uw klanten aanbevelen.

Bestelling plaatsen

Om de inkoopprijzen te zien en uw bestelling aan ons door te geven, dient u in te loggen met het  persoonlijk account dat u bij ons kunt aanvragen. Als u bent ingelogd, kunt u een selectie maken uit onze artikelen. Wij hebben geen minium bedrag, maar wel een minimum aantal namelijk 3 pakketjes.

Verzendkosten

Wij verzenden de meeste pakjes (en envelopzendingen) via PostNL en handteren hun tarieven.

Op dit moment kunnen wij omdat wij korting krijgen bij PostNL de pakketje verzenden voor

€ 6,05. Zie voor de overige tarieven PostNL

NAAR DE PAKKETJES

Wij zijn ook groothandel in scharen. Zie https://www.atelierwilmacreatief.nl/scharengroothandel-nl/