Hamanaka naaldvilt pakketjes

Hamanaka Ambassador Logo

Hamanaka naaldvilt pakketjes, Aclaine acryl viltvezels en diverse materialen zijn binnen kort via Atelier Wilma Creatief te koop. Wij hebben in Japan op dit moment de pakketjes besteld met een engelse vertaling. Zodra ze binnen gekomen zijn worden ze vertaalt in het Nederlands en wordt zodra de vertaling klaar is gratis meegeleverd. De meeste pakketjes bevatten een acryl vezel en is net als wol ideaal om te vervilten. Een enkel pakket is alleen in het Japans verkrijgbaar, zodra daar de vertaling van gemaakt is wordt het pas leverbaar.

Materialen

De zakjes van 15gram Aclaine acryl zijn ook via ons leverbaar en  zijn een mooie aanvulling op al het viltmateriaal wat tot nu toe leverbaar is in Nederland. Veder is er een handig apparaat om viltenballen te maken. Ook die hebben wij in de collectie genomen. In de pakketjes zitten vaak ogen en neuzen. Omdat u misschien de modellen nog een keer wilt maken hebben wij de ogen en de neuzen ook in de collectie genomen.

Heeft u een winkel, atelier of webshop en wilt u Hamanaka pakketjes gaan verkopen informeer dan gerust naar de leveringvoorwaarden.

Naar de pakketjes