Beurskalender

 

Helaas  gaat de Hobby Salon niet meer door. In april van dit jaar (2022) is de Hobby Salon failliet verklaard. De hoge rekeningen van de beurzen die niet zijn doorgegaan hebben ervoor gezocht dat de Hobby Salon er mee moest stoppen.

Op dit moment hebben wij nog geen vergelijkbare beurs in België gevonden, maar u bent van harte welkom op een van de beurzen in Nederland.

 

TPF2022

Kom je ook van do. 13 t/m za. 15 okt. 2022?

10.00 – 17.00 uur, Autotron Rosmalen

Na 2 jaar opent het Textiel Plus Festival opnieuw haar deuren! Wist je dat TPF het grootste en meest veelzijdige Textiel+ event is van Nederland? We kijken enorm uit naar 3 inspirerende, creatieve en hartverwarmende dagen samen met jullie allemaal als bezoeker, textielkunstenaar en/of exposant! Drie dagen vol ontmoeting, samen zijn, artistieke & educatieve uitwisseling en verkoop van materialen & benodigdheden rondom textielkunst en allerlei traditionele technieken. Kom je ook naar TPF2022?

 

KreaDoe Utrecht

26 oktober t/m 30 oktober 2022

Utrecht  Jaarbeurs 

Kom je met de auto naar Jaarbeurs dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is.  We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.

Let op: vanwege tijdelijke afsluitingen op ons terrein adviseren wij je om op P1 of P3 te parkeren. Deze parkeerterreinen zijn op dit moment het dichtstbij de ingang.

  • P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)     
  • P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
  • P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)                          
  • P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)