Posted on 1 Reactie

Nieuw

Nieuw

Nieuw. Atelier Wilma Creatief heeft weer nieuwe pakketjes ontworpen.  Tijdens de najaarsbeurs in Mechelen komen wij met nog een aantal nieuwe pakketjes. Die zijn vanaf 17 september zichtbaar op de website en pas op de beurs verkrijgbaar. Daarna natuurlijk ook via de website.

Wij hebben vanaf mei 2018 een nieuw merk aan onze collectie toegevoegd. Namelijk het Japanse merk Hamanaka. Zij hebben leuke naaldvilt pakketje en een mooi Acryl vlies. Een aantal pakketje zijn al in het Nederlands leverbaar, de andere hebben of alleen een Japanse uitleg en een aantal hebben ook een Engelse vertaling. Bij de webwinkel vindt u dit onder het tabblad Hamanaka. Op dit moment (9 september 2018) zijn er al 11 pakketjes door Wilma vertaald in het Nederlands.

1 thought on “Nieuw

  1. Wat leuk dat jullie weer op de beurs in Gorinchem stonden. Complimenten voor jullie stand! Hij sprong er echt uit qua verzorging en opstelling. Ik heb weer prachtig materiaal gekocht maar……nu toch ook wat bij besteld via de webshop. Had spijt dat ik het niet gelijk had meegenomen.
    Hoop dat het jullie is bevallen op deze beurs zodat jullie volgend jaar er hopelijk weer zijn.
    Vriendelijke groeten, Imelda Schep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.