Beurskalender

 

Lentemarkt Vrijeschool Prinsenland

11 juni 2022 van 12:00 uur tot 16:00 uur   

Michelangelostraat 375   3066 NL Rotterdam

 

 

TPF2022

Kom je ook van do. 13 t/m za. 15 okt. 2022?

10.00 – 17.00 uur, Autotron Rosmalen

Na 2 jaar opent het Textiel Plus Festival opnieuw haar deuren! Wist je dat TPF het grootste en meest veelzijdige Textiel+ event is van Nederland? We kijken enorm uit naar 3 inspirerende, creatieve en hartverwarmende dagen samen met jullie allemaal als bezoeker, textielkunstenaar en/of exposant! Drie dagen vol ontmoeting, samen zijn, artistieke & educatieve uitwisseling en verkoop van materialen & benodigdheden rondom textielkunst en allerlei traditionele technieken. Kom je ook naar TPF2022?

 

KreaDoe Utrecht

26 oktober t/m 30 oktober 2022

Utrecht  Jaarbeurs 

Kom je met de auto naar Jaarbeurs dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is.  We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.

Let op: vanwege tijdelijke afsluitingen op ons terrein adviseren wij je om op P1 of P3 te parkeren. Deze parkeerterreinen zijn op dit moment het dichtstbij de ingang.

  • P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)     
  • P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
  • P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)                          
  • P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)